Przyjmuje zamówienia na potrawy i przekazuje je do realizacji; dostarcza potrawy w wyznaczonym rejonie do klientów; przyjmuje płatności od klientów za dostarczone potrawy.
Zadania zawodowe:
przyjmowanie zamówień na potrawy przez telefon, e-mail lub innymi drogami komunikacji elektronicznej i przekazywanie przyjętych zleceń do realizacji; terminowe dostarczanie potraw w wyznaczonym rejonie do klientów zgodnie z harmonogramem dostaw z zachowaniem wymaganych standardów transportu potraw (między innymi: kontrolowanie szczelności pojemników na potrawy, ich temperatury itp.); przyjmowanie płatności od klientów w formie gotówkowej i bezgotówkowej z użyciem terminala do kart płatniczych; przestrzeganie obowiązujących w zakładzie pracy standardów obsługi klienta i budowanie pozytywnych relacji z klientami; zachowanie porządku w miejscu pracy oraz w pojeździe służbowym (na przykład w skuterze lub samochodzie osobowym lub dostawczym); zapoznawanie się z topografią miejscowości, na terenie której dostarczane są potrawy; opracowywanie optymalnej trasy dostaw potraw do klientów z uwzględnieniem czasu i odległości przejazdu; współpraca z pozostałymi pracownikami zakładu pracy; przestrzeganie zasad etyki, zasad bezpieczeństwa i higieny pracy oraz stosowanie przepisów prawa dotyczących ochrony przeciwpożarowej i ochrony środowiska.
Dodatkowe zadania zawodowe:
pomiędzy dostawami;
wykonywanie drobnych prac porządkowych na terenie zakładu pracy.
Sekcja ta obejmuje: - zapewnienie krótkotrwałego pobytu, włącznie z wyżywieniem ...
Nasi eksperci odpowiedzą na Twoje pytania. Pomoc w rejestracji firmy jest bezpłatna.