Kieruje i nadzoruje powierzony mu odcinek produkcji mięsa, wędlin, wędlin podrobowych, konserw, tłuszczy , ubocznych artykułów uboju; dokunej rozliczeń produkcyjnych oraz uczestniczy we wdrażaniu i opracowywaniu nowych technologii.
Zadania zawodowe:
nadzorowanie prawidłowości przebiegu cyklu produkcyjnego przez kontrolę obowiązujących parametrów technologicznych; dokonywanie kontroli miedzyoperacyjnych w zakresie zgodności z obowiązującymi normami technologicznymi; samodzielne podejmowanie decyzji w przypadku zakłóceń w produkcji lub zgłaszanie ich przełożonym; organizowanie i nadzorowanie pracy podległych pracowników; rozliczanie ilości zużytych surowców, opakowań i materiałów pomocniczych zgodnie z obowiązującymi normami; prowadzenie dokumentacji produkcyjnej; zapewnianie dobrego zaopatrzenia działu w surowce i materiały niezbędne do produkcji; uczestniczenie w opracowywaniu instrukcji technologicznych oraz noramtywów zużycia surowców i materiałów pomocniczych; uczestniczenie w badaniach związanych z opracowywaniem nowych technologii i asortymentów; nadzór nad podlgłymi pracownikami w zakresie przestrzegania przepisów bhp
Przez działalność wytwórczą rozumie się fizyczne lub chemiczne przetwarzanie sur...
Przez działalność wytwórczą rozumie się fizyczne lub chemiczne przetwarzanie sur...
Przez działalność wytwórczą rozumie się fizyczne lub chemiczne przetwarzanie sur...
Przez działalność wytwórczą rozumie się fizyczne lub chemiczne przetwarzanie sur...
Przez działalność wytwórczą rozumie się fizyczne lub chemiczne przetwarzanie sur...
Przez działalność wytwórczą rozumie się fizyczne lub chemiczne przetwarzanie sur...
Przez działalność wytwórczą rozumie się fizyczne lub chemiczne przetwarzanie sur...
Przez działalność wytwórczą rozumie się fizyczne lub chemiczne przetwarzanie sur...
Przez działalność wytwórczą rozumie się fizyczne lub chemiczne przetwarzanie sur...
Przez działalność wytwórczą rozumie się fizyczne lub chemiczne przetwarzanie sur...
Nasi eksperci odpowiedzą na Twoje pytania. Pomoc w rejestracji firmy jest bezpłatna.